Badkamer renovatie

U bent toe aan badkamer renovatie? Klein Hesselink Service is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers. We helpen u bij uw wensen tot de realisatie en leveren alle A-merken sanitair en tegels tegen scherpe prijzen.

Uw huidige badkamer

U wilt graag het sanitair vervangen, een nieuwe douche of bad er in of misschien ook wel nieuwe tegels? Of u kiest ervoor om uw gehele badkamer te slopen? Klein Hesselink Service kan voor u de hele badkamer slopen en/of het sanitair vervangen.

Het slopen van uw badkamer kan vaak in één dag gebeuren. Dit is wel afhankelijk van de grootte en de vorm van de werkzaamheden. Wanneer de huidige badkamer helemaal is verwijderd, kunnen de installateurs aan de slag om uw nieuwe badkamer te installeren.

Renovatie tips

Een nieuwe douche of elektrische vloerverwarming: bij een badkamerrenovatie komt heel wat kijken. Hierbij geven wij u alvast wat tips waar u rekening mee kunt houden:

  • zorg voor een goede ventilatie
  • check of de leidingen nog goed werken
  • kies bijvoorbeeld voor een verlaagd plafond met verlichting
  • ga voor sanitair met een langere levensduur
  • verander de indeling voor praktisch gebruik

Kosten badkamer renoveren

Bij het renoveren van een badkamer komen best wat kosten kijken. U kunt natuurlijk zelf uw budget bepalen voor het renoveren van uw badkamer. Kiest u ervoor om uw badkamer voordelig te renoveren of gaat u voor de complete renovatie? Laat u ook door ons adviseren.

Voordelig renoveren

U kiest ervoor om uw badkamer voordelig te laten renoveren. U vervangt bijvoorbeeld alleen het sanitair, de tegels of het plafond om uw badkamer er nieuwer uit te laten zien. U bent uiteraard vrij om hierin uw eigen keuze te maken.

Complete renovatie

U kiest voor een complete renovatie van uw badkamer? Er komt niet alleen een hoop werk, maar ook wat meer kosten bij kijken. Om uw badkamer tot in het uiterste compleet te maken, helpt de Klein Hesselink Service adviseur en installateur u bij uw keuze. Hij zal uw badkamer van A tot Z realiseren.

Recente badkamers