Toilet renovatie

Bij toilet renovatie helpen wij u bij uw wensen tot de realisatie. We leveren alle A-merken sanitair en tegels tegen scherpe prijzen.

Uw huidige toilet

U wilt graag het sanitair vervangen of misschien ook wel nieuwe tegels? Of u kiest ervoor om uw hele toilet te slopen? Klein Hesselink Service kan voor u het hele toilet slopen en/of het sanitair vervangen. Het slopen van uw toilet kan vaak in één dag gebeuren. Wanneer de huidige toilet helemaal is verwijderd, kunnen de installateurs aan de slag om uw nieuwe toilet, tegels en/of plafond te installeren.

Kosten toilet renoveren

Bij het renoveren van een toilet komen best wat kosten kijken. U kunt natuurlijk zelf uw budget bepalen voor het renoveren van uw toilet.
Kiest u ervoor om uw toilet voordelig te renoveren of gaat u voor de complete renovatie? Laat u ook door ons adviseren!

Voordelig renoveren

U kiest ervoor om uw toilet voordelig te laten renoveren. U vervangt bijvoorbeeld alleen het sanitair, de tegels of het plafond om uw toilet er nieuwer uit te laten zien. U ben uiteraard vrij om hierin uw eigen keuze te maken.

Complete renovatie

U kiest voor een complete renovatie van uw toilet? Er komt niet alleen een hoop werk, maar ook wat meer kosten bij kijken. Om uw toilet tot in het uiterste compleet te maken, helpt de Klein Hesselink Service adviseur en installateur u bij uw keuze. Hij realiseert uw nieuwe toilet van A tot Z.