Werkwijze

U wilt graag een nieuwe badkamer of toilet, en dan?

Onze bouwkundig adviseur komt naar u toe om de situatie ter plekke op te nemen. Het gaat dan om mogelijkheden en beoordelen van de huidige installaties. Hij spreekt uw wensen met u door en verzamelt alle informatie om tot een goede en complete offerte te komen. Daarbij is het doel dat de badkamer vanaf de basis tot de afwerking solide is en past bij uw wensen en idee├źn.

Een nieuwe badkamer geeft niet alleen dagelijks plezier. U geniet ook van gebruiksgemak en minder onderhoud dan de oude badkamer. Daarnaast maakt het ook uw woning meer waard als een oude badkamer weer eigentijds en up to date is. Als de offerte akkoord is en ondertekend, plannen we de werkzaamheden in overleg met u in.

Veel gestelde vragen

*Hoe gaat het verder als ik contact zoek?
Neemt u contact op met ons voor uw verbouwing van uw badkamer? Dan is ons streven om binnen 1 dag een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. We komen dan bij u thuis om ter plekke de situatie op te nemen. Naar aanleiding van ons bezoek kunnen we een gratis offerte opstellen.

*Wat is er bij de prijs inbegrepen?
Wij werken met een totaalprijs. In de offerte benoemen we specifiek wat is opgenomen en ook eventuele aanvullende afspraken. Desondanks kan het voorkomen dat er later aanpassingen moeten worden gedaan, bijvoorbeeld omdat we er tijdens de werkzaamheden toch voor kiezen om het oude plafond te laten zitten, of omdat bij nader inzien de terug te plaatsen radiator niet meer zo goed in het plaatje past nu de rest klaar is. Dit minder- of meerwerk wordt aan het eind verrekend.

*Levert Klein Hesselink Service ook materialen?
Wij vinden de juiste kwaliteit belangrijk en we streven naar een zolang mogelijke levensduur. Daarom leveren wij altijd zelf de bouwmaterialen. Wij kunnen vanaf ontwerp tot en met de oplevering van uw badkamer alles verzorgen. Uiteraard kunt u ook er voor kiezen om een deel zelf uit te zoeken (ontwerp) en of zelf aan te schaffen (sanitair en tegels).

*Doe je alles zelf?
Alle badkamerwerkzaamheden zoals installatiewerk, tegelen, metselen, en afmontage doen we zelf. Bij grotere projecten of specialistische werkzaamheden werken we zo nodig samen met andere vakmensen. Om kosten te besparen is het mogelijk dat u zelf sloopwerk doet en afval afvoert.

*Heb ik overlast bij de verbouwing?
Bij een verbouwing heb je natuurlijk overlast. Onze monteur zal in samenspraak met u proberen om dit zoveel mogelijk te beperken en te overleggen met u wanneer bijvoorbeeld het water eraf gaat in verband met het leidingen leggen.

*Is het aanhouden van de bestaande indeling altijd een goedkopere optie?
Dat hoeft niet, dit is van veel factoren afhankelijk. Dit moeten we ter plekke bekijken.