Home

Is uw badkamer of toilet wel toe aan een opknapbeurt of aan totale vernieuwing? Klein Hesselink Service is gespecialiseerd in het renoveren van badkamers en toiletten.

U kunt bij ons rekenen op:

  • advies bij u thuis
  • vrijblijvende offerte
  • betrouwbaarheid
  • kwaliteit door brede ervaring en opleiding
  • alles gericht op uw wensen
  • prijsafspraken vooraf

Met ons oog voor detail en precieze afwerking, hebben we al veel klanten blij kunnen maken met een mooie nieuwe badkamer, douche of toilet!

Badkamer verbouwen, een hele kluif

Het verbouwen van een hele badkamer vraagt de nodige planning en voorbereiding. Klein Hesselink Service denkt graag met u mee om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk overlast ervaart en weer snel van een mooie nieuwe badkamer kunt genieten! U kunt bij ons ook terecht voor het aanpassen van uw huidige badkamer. We geven u graag wat voorbeelden.

Inloopdouche plaatsen

Wilt u een inloopdouche in de badkamer? De inloopdouche is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit de moderne badkamer. Met tegels of een andere waterdichte achterwand kunt u de douche helemaal aanpassen naar uw wensen. Naast dat de douche uw badkamer een luxe uitstraling geeft, is een inloopdouche ook nog eens praktisch. U heeft geen hoge instap meer en verkleint zo de kans op nare valpartijen.

Douchebak plaatsen

Wilt u een douchebak laten plaatsen, om te voorkomen dat het water uw hele badkamer nat maakt tijdens het douchen? Of wilt u douchen zonder uit te glijden op die gladde badkamertegels? Dan is het handig om een douchebak te laten plaatsen. Veel douchebakken zijn voorzien van een antislip bodem, dat is wel zo veilig. Een douchebak plaatsen is een precieze klus die u het beste laat uitvoeren door een vakman. Zo weet u zeker dat de douchebak stevig staat en geen lekkage veroorzaakt. Ook weet u zo zeker dat de afwerking netjes gebeurt en past bij de rest van uw badkamer.

Van bad naar douche

Gebruikt u het bad alleen nog om in te douchen in plaats van uitgebreid te badderen? Of laat uw fysieke gezondheid het niet meer toe om steeds weer die hoge instap in het bad te maken? De aanpassing van bad naar douche is een gedeeltelijke verbouwing van uw badkamer. Het verwijderen van het bad brengt puin met zich mee dat afgevoerd moet worden. Gaat u van een bad douchecombinatie naar een douchecabine of inloopdouche? Dan moet waarschijnlijk ook het leidingwerk aangepast worden. Daarom is het verstandig om deze klus over te laten aan een vakman. Wat de reden ook is om van bad naar douche te gaan, Klein Hesselink Service zorgt er voor dat u een fijne badkamer houdt.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Neem dan meteen contact met ons op!

Over ons

Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring is Klein Hesselink Service uw betrouwbare partij voor het renoveren of aanpassen van uw badkamer en toilet.

Het is belangrijk voor ons om door scholing (aannemerscursus), beurzen en lezen van tijdschriften, nieuwsbrieven goed op de hoogte te blijven.

Van huis uit hebben we meegekregen wat normen en waarden zijn. Ja is ja, nee is nee en beloofd is beloofd. Oftewel: wij komen onze afspraken na, tenzij er echt sprake is van overmacht.

Bij ons staan mens en milieu centraal. Dat wil zeggen dat we gericht zijn op de wensen/behoeften van de klant. We kiezen liever voor één keer een goed product dat langer mee gaat. Op lange termijn ben je daarmee toch echt goedkoper uit. En het levert uiteindelijk een minder hoge belasting voor het milieu op.